Copyright 2006 Chris Zavadowski

Jeg vil være først til at indrømme det…

Jeg er ikke et geni. Min SAT score var ikke den højeste. Jeg har ikke haft en perfekt 4.0 GPA i college (men jeg var temmelig tæt). Og jeg behøver ikke engang en formel “virksomhed grad.”

Så – hvordan dælen jeg graduate øverst i min klasse, starte min første (rentable!) forretning på 14, gå at få succes i MLM, arbejde og udføre på spillesteder som Kennedy Center og signatur teater og selv starte min egen marketing selskab tjener MLMers?

Glad for du spurgte. 😉

Jeg har endelig besluttet at lade dig på mine hemmeligheder.

Du ser i år mine venner og familie altid kaldte mig “heldige”. Men kickeren er – jeg tror ikke på held.

Jeg tror, det var Earl Nightingale der sagde “lykken er når lejlighed opfylder forberedelse”, lige? Så i stedet for at kalde nogen “heldig” – vi skal bare sige har de været rede til at spotte muligheder.

Hvordan? Ved at have den rette tankegang.

Lad mig forklare…

For nylig, jeg blev bedt om at tale til en gruppe af håndplukkede iværksættere i en særlig læreplads program (nogle af dem betaler op til $7,000.00 at være en del af år lange hjem business program).

Og forberede denne snak, jeg var tvunget til at se på mit daglige succes aktiviteter, der tillader mig at spille spil, rejse og holde alarmen slået fra.

Nu, heldigvis for dig – du behøver ikke at betale $7,000.00 at høre hvad jeg kom op med. Du vil få min top 3 “hemmeligheder” gratis lige her i “Instant MLM fortjeneste Secrets”!

(Bemærk: jeg sikker som dælen gjorde ikke opfinde nogen af disse hemmeligheder, men i stedet tog dem op fra mine mentorer gennem årene. Bare fordi de kan synes enkel, ikke tage fejl af den fatale fejl at diskontering deres magt. Bruge dem og drage fordel af dem..)

SUCCES SECRET #1: En proaktiv ting en dag

Jeg lærte fra en af mine mentorer, Dan Kennedy, altid gøre en proaktiv ting om dagen. Hver eneste dag i året. Og når jeg følge dette Råd – det har altid en stor indvirkning på mine salgs- og bundlinjen.

Du ved – det ikke gør selv noget hvis du har en 9-5 job eller arbejde på fuld tid hjemmefra. ENHVER person kan gøre en proaktiv ting om dagen.

Jeg ved, jeg kender. Dette lyder måske også let til både, der gør det lige så let at gøre.

Tage denne rådgivning til hjertet. (Okay, måske en eller to gør!) der går ikke en dag hvor jeg ikke gør noget at bringe i nye kunder og klienter for mine virksomheder. Uanset om det gør en sit-down præsentation eller at finde en ny affiliate – gør ikke det noget.

Som et urværk. Hver eneste dag.

Men pas på! Faren her er at springe den over en dag og fortælle dig selv, du vil doble op på den næste dag. Ikke gør det! Fristelsen er stor, jeg kender – men du programmering dit sind for tøven og ubeslutsomhed.

I stedet komme op hver morgen og give dig selv en vigtig aktivitet at gøre for at dagen for din virksomhed. Det kunne være at kalde et kundeemne, at finde en ny partner, en 3-vejs opkald. Næsten alt. Lad dig gå i seng, indtil du har gjort det.

Og hvad er resultatet?

Du vil programmere dit sind for indsats og succes. Det er hvad gør dette så kraftfuld! Selv hvis du har en “dårlig” dag, har du stadig nået din et mål og havde en vinder af den tid du går i seng. Tro mig, din underbevidsthed er at tage til efterretning!

Gør dette for blot 30 dage og du vil blive overrasket over, hvordan du føler, og resultaterne du kan udrette.

—Side Bar: ønsker at være super-succes? Omfatte læsning og lytning som en del af din daglige aktiviteter. Hver eneste dag læse 10 sider med en god bog og lytte til 15 minutter af et bånd eller en CD. (Det er det tætteste du kan komme på knap at virkelige arbejde og stadig forbedre dig selv.)

Det var Michael Clouse der lærte mig at holde en CD-afspiller i mit badeværelse oven på mit toilet. Og jeg vil fortælle dig – det er en af de største Self-forbedring tips jeg har plukket op! Hver dag når brusebad og at få klædt, alt du skal gøre er tryk “play” og bedre selv. Ikke få meget lettere end at. —–

Jeg ved, jeg bare gav du et potpourri af ting at tænke på, så her er hvordan du kan umiddelbart anvende dette til din daglige rutine…

1) købe en stak 3 x 5 kort. Om morgenen, skrive ned din et mål for dagen. Bære det rundt med dig. Og ikke gå i seng, indtil det er gjort.

2) læse hver dag. 10 sider. Eller et kapitel. Eller i 30 minutter. Det gør ikke noget beløbet, så længe du er konsekvent og regelmæssigt. (Og når jeg siger Læs – det er ikke den kulørte presse eller de negative nyheder. Det er noget, der forbedrer dine færdigheder og udvider din tankegang!)

3) købe dig en billig boom-box til dit badeværelse. Holde det på toilettet. Og lytte til en positiv bånd eller CD hver dag. Igen, det er den konsekvente handling, der vil få dig resultater.

Og der har du det – først af mine tre succes hemmeligheder, der vil give dig “magic” resultater.

Nu, jeg lover du, der er mennesker, der læser dette siger “Ã…h ja, at jeg har hørt det før”, men de vil ikke gøre en pokkers ting med oplysninger… og sandsynligvis de er de samme mennesker ikke at nå mega-succesen.

Ikke være en af dem.

Prøv disse hurtig og nem aktiviteter, indtil jeg sender dig succes Secret #2 og se, hvordan du føler!

Din virksomhed (og bankkonto) vil takke dig!