Privat jet fly er den nye statussymbol at vise at du er en af de rigeste mennesker i verden. Alle synes at være at købe private jetfly nu. Alle disse jets bliver helt renset for redone inde og ude. Ikke så længe siden, var det en stor ting for en person at eje en lille propel fly med omkring ti pladser i det. Nu mange meget berømte og rige mennesker køber store jumbojets og gøre dem til hoteller og klubber i luften. Jeg tror, at filmen sjæl plan bidraget til at kaste lys på og stikke nogle sjove på denne stigende tendens for “alfonseri” ud privat jet fly. Denne film gik lidt over bord på typerne af tilbehør, som de fleste mennesker ville sætte i deres private jetfly, men det viste også nogle af de ting, som folk faktisk har i deres private jetfly.

Der har været mange nyhedshistorier om berømtheder køber privat jet fly for millioner af dollars, og derefter tilbringe to eller tre gange mere for at få flyene designede og møblerede præcis den måde, at de ønsker dem. Det meste af tiden i disse store jumbojet fly, siddepladser vil blive fjernet helt, og andre faciliteter sættes i deres sted. Noget af tiden siddepladser i flyet går fra tre hundrede til omkring femogtyve. Men de tyve fem pladser, der stadig findes er normalt skråstole eller sofaer, som vil gøre enhver tur meget sjovere. Også disse private jet fly normalt har en slags soveværelse, måske en bar, og nogle gange endda et indbygget dansegulv. Andre har et spisebord, mange fjernsyn, lysekroner og andet tilbehør til at gøre det private plan føle dig hjemme.

Personligt mener jeg, at alt dette ekstravagance er en smule for meget, men jeg tror, at folk skal kunne bruge deres penge på den måde efter forgodtbefindende. Så hvis nogen derude vil invitere mig til at tage en tur på en af disse over ekstravagant privat jet fly, jeg tror, jeg ikke ville have et problem at sige ja, og gå med på turen. Enhver, der ønsker at give mig et tilbud?