Newborn baby’s fist - free stock photo

Esmeralda Zendejas, Juridisk Direktør for CRLA er Landbruget Program. Michelle winery, arbejdstager Adelaida Mendoza, et medlem af de Forenede landbrugsarbejdere, siger, at virksomheden giver sikkerhed uddannelse om virus. Den lovgivning, de BEKYMRER sig Retsakt, giver udvidet arbejdsløshed og en kontant betaling til lav og midt-indkomst familier. De madrasser, der er den vigtigste del af en seng; denne del giver den bløde følelse og komfort, når du sover. Du kan finde yderligere hjælp på internettet om, hvordan at finde og reparere lækager i luftmadrasser. Hvis du giver live i omsorgen for personer, som ikke kan mobilisere sig selv du kan finde en justerbar seng, for at lette arbejdsbyrden. En nylig opsøgende flyer fortæller arbejderne, at selvom de kaldes “essentielle arbejdstagere,” at de stadig har ret til husly i stedet for at opretholde den sociale afstand, til at forlade hjemmet for at arbejde eller andre formål, når det er nødvendigt, og til at blive hjemme hvis de er syge eller har behov for at passe et sygt familiemedlem.

Fællesskabet arbejdstagere forlader flyers i supermarkeder og apoteker, og tale ud i de sociale medier, og om radio-programmer. Som Kongressen begyndte at diskutere en mulig redningsplan og lindring pakke, fagforeninger og organisationer i lokalsamfundet begyndte at udarbejde forslag og krav. Andre organisationer, der også forsøger at gribe ind for at hjælpe med at holde felter sikkert for arbejdstagere. Tredive seks organisationer, der har underskrevet et brev til den administration, der er udarbejdet af Washington DC advocacy organisation Farmworker Retfærdighed, der opfordrer til mere beskyttelse for H-2A arbejdstagere. Arbejdstagere med at komme ind i en overfyldt van til at gå til de områder i Oxnard. Sandy Unge med en patient på Las Islas klinik i Oxnard. Ikke desto mindre, Sandy Unge forsøger at forblive positiv. Stærkt landbrugs-Ventura County ved siden af, hvor sygeplejerske Sandy Unge arbejder, ikke har en endnu.

Santa Barbara County har skabt en rapid response team. Monterey County, landbrugs-grupper, hun pyrogen, meddelte en “rådgivende” for beskyttelse af arbejdstagerne, men “deres eneste klare budskab til medarbejderne var, at de skulle fortsætte med at arbejde,” sagde hun. Husk, at Rød Spand Gård er bare min baghave i et gennemsnit af 1970’erne kvarter med mindre end en kvart hektar stor ejendom, herunder huset. O ‘ neil s skrev mange spil, mens de bor på dette hjem i Danville, herunder Iceman Kommer. Eu går også ind for lovgivning for at udvide federal relief og arbejdsløshedsunderstøttelse til papirløse arbejdere, obligatoriske planer til at sikre den sociale distancering og tilgængelige, medicinske tjenester, herunder gratis test, især for ikke-eu-arbejdstagere med ingen lægehjælp. Selv i organiserede virksomheder, men sociale distancering er ikke muligt for nogle arbejdspladser. Anbefalingerne sikker boliger med karantæne faciliteter, sikker transport, test af arbejdstagere, før du indtaster USA, sociale distancering på arbejde, og der er betalt behandling for dem, tag et kig på denne hjemmeside der bliver syge.

Armando Elenes, den UFW sekretær kasserer, siger, at på Gallo Sonoma arbejdstagere, der er tildelt separate rækker af vinstokke på at yde social distancering, og har sygeløn til rådighed. I tillæg til gennemførelse af sociale distancering, “de har altid sæbe, vand og papir håndklæder til at rense vores hænder, kopper og engangsartikler til at drikke vand.” Arbejderne på virksomheden har en eu-medicinsk plan og sygefravær. På den store Salinas-baseret D ‘ arrigo Brødre vegetabilske selskab UFW medlem Oswaldo Cisneros siger, at arbejdstagere, der gør deres egne forslag til virksomheden for sikrere forhold. Træk i den modsatte retning, UFW sendt et åbent brev til statens avlere Marts 17 opfordre dem til at tage foranstaltninger for at beskytte arbejdstagernes sundhed. Værelser af mindre størrelse, kan drage fordel af denne dobbelt størrelse madras.

Using A Ring Sizer jeg Personligt hader at flyve, men jeg elsker stadig at se dem flyve over og tage ud, især touring disse gamle fly. Men udelukkelse, og de anti-immigrant hysteri bag det, er endnu et bekymrende tegn. En besætning af eu-arbejdstagere høsten salat i 2018 på D ‘ arrigo Brødre bag salat maskine. Elenes hævder. “Mennesker har brug for at blive trænet til ikke at røre ved deres ansigter, for at vaske ofte og undgå fysisk kontakt.” At gøre, at eu har et netværk af forvaltere, der selv få undervisning om, hvordan man hjælper arbejdere i besætningen beskytte sig selv. Nu koncernens advokater og opsøgende arbejdstagere, der er udfordret af behovet for at arbejde på afstand.