Stjernerne kan give meget indsigt om os selv, herunder hvordan, hvornår og med hvem vi er mest tilbøjelige til at falde i kærlighed. Jo, er astrologi ikke skæbne, så mens du ikke kan kærlighed være en klassisk match for dig i astrologiske vilkår, det ikke betyder, alt er tabt. Ved at forstå de universelle kræfter, der tiltrækker dig til din kæreste, kan du lære at lave nogen forholdet arbejde, og bedre at forstå din egen selv i processen.

Først at overveje, hvor præcis dine egne horoskop er. Der er ligheder blandt mange af dem, men find den ressource, der bedst beskriver dig. Brug derefter denne samme ressource til at gøre lidt forskning på din elskede. Du har helt sikkert ikke at afvise nogen, fordi han har et tegn på vand, og du er en brand tegn.Men det kan bestemt give nogle indsigt i hvorfor du to clash, eller hvorfor du mener han er en lyseslukker undertiden.

Du kan virkelig gå i detaljer om den ideelle stjernetegn makker for dig, men det er svært nok at finde en person, er det ikke. Så ikke gå væk fra at vandet eller jorden fyr. Brug din viden til at forstå ham. Måske har du brug at låne nogle tips fra luften eller jorden til at hjælpe med at styre kommunikationen mellem to af jer eller til at løse konflikter.

Der er mange rigtig gode bøger og websteder for at hjælpe dig med at finde ud af detaljerne i dit stjernetegn match. Gøre en lidt forskning. Og gøre det sjovt! Hvad er dit tegn kan være en kliche, men hvis du levere linjen på den rigtige måde, kan det også være en god ice-breaker. Hvis du er en Jomfruen, og du er introduceret til, siger, en Libra, fortælle ham, at han fik sit arbejde skåret ud for ham. Alle elsker en udfordring og det er en nem måde at flirte og begynde at lære at kende nogen.