Brazil; or, A journal of a visit to the land of the cocoa and the palm, With an appendix, containing illustrations of ancient South American arts ... Let at bruge: klik-klak mekanisme er super nemt at bruge; det er bogstaveligt talt har gjort det i to bevægelser. Som med de fleste af klik-klak sofa senge, dette ikke gør for comfiest af plads. Som med de fleste sofaer, der har fjer puder denne sofa vil miste sin struktur over tid, men bare sørg for, at din flip puder hver par uger. Super lys: denne ‘sovesofa’ vejer kun 11kg, hvilket gør det virkelig nemt at trække rundt i dit hjem i det rum, den er behov for, og ikke noget du kunne gøre med en ordentlig sovesofa. Let at bruge: super nemt at slå fra stol til seng. Denne super space saver er også tilpasses. Efter en super smarte små billige sovesofa?

Den Chou sovesofa fra Made kommer i masser af farver og to forskellige former og har ekstra lagerplads, også. På trend-style: der er masser af farver at vælge fra med de Chou, fra pink fløjl (ja, tak) til sennep. Ja, de er tunge og mørke, men min særlige kunstneriske karakter er beroliget og tilfreds med den rige toner og varieret træ korn. Der er også to forskellige designs, afhængigt af om du har brug for den ekstra plads til opbevaring – hvis du ikke stort væsen ud af det, dobbeltsengmedopbevaring.dk kan du gå til den stilfulde træ-koniske ben i stedet for (plus denne model er 100 kr. billigere). Godt, vi har dig dækket, små rum beboere.

Lad os se det i øjnene: den sengen fylder langt det mest plads i et lille soveværelse, især hvis du har en dobbelt eller king-size én. Den kommer i to størrelser, med enkelt og dobbelt, og er en fantastisk mulighed, hvis du har brug for en ekstra seng og ekstra plads til gæsterne, men behøver ikke en fuld-på sovesofa i stuen. Hvis du er efter en moderne lille sofa-seng, som du kan gemme i hjørnet af din ekstra værelse, hjem, kontor eller endda under trappen, Kix II sovesofa fra John Lewis er perfekt. Ekstra opbevaring: samt siddepladser tre og sove to, Chou sovesofa har formået at klemme sig i en smule af den handy opbevaring, der er perfekt til opbevaring af ekstra sengetøj og puder. Du får faktisk tre, der sidder og sover positioner med denne model kan du også få det lige som en stol, en seng, eller som en slags chaiselong sofa ved blot at folde de forreste ned og holde ryglænet op – perfekt til film-maraton.

Fold ned mekanisme: det er virkelig nemt at gøre dette til en seng, og hvis det kommer til at få den hyppige brug af dette er en langt bedre løsning end et klik-klak-model. Din baby kan bruge alt det ekstra lagerplads, som værende en legekasse, eller måske for hans eller hendes tøj. Du kan vælge en af de mange sjove plads pakker for at forbedre din tur og gøre mere minder. Det er tilgængeligt i en meget overdådig grøn, men at gøre en stil erklæring, gå til blush pink – interiører skygge af året. Dette møbel stykke tilføjer klasse til dit interiør. Disse er ideelle møbler til soveværelser og er en stor pladsbesparende løsning.